Megtartják a 2021-es AGROmashEXPO-t - 2020. 10. 02.
Agrárhírek

2021 januárjában a fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezésre kerül az AGROmashEXPO, Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye. A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztetett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

Magyarországon, a jelenlegi szabályozás értelmében a megfelelő óvintézkedésekkel nincs akadálya az üzleti rendezvények megtartásának. A társaság szerint az üzleti életnek, a gazdaságnak működnie kell, ehhez pedig szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Ehhez kíván platformot nyújtani a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói számára a január végén megrendezésre kerülő szakvásár, amelyet már a Hungexpo megújult pavilonjaiban rendezünk. Az igényt a kiállításra jól jelzi, hogy eddig több, mint 120 kiállító cég jelentkezett, és folyamatos az érdeklődés. A Hungexpo az EMMI által jóváhagyott Covid kézikönyvben kidolgozott szigorú egészségügyi protokollt lépteti életbe rendezvényein, így az AGROmashEXPO-n is.

A társaság sajnálattal értesült a MEGFOSZ elnökségének azon döntéséről, hogy 2021-ben nem kívánják megrendezni ezen az eseményen az AgrárgépShow-t.  A 2021. január 27-30. között a megújult kiállítási területen tartandó AGROmashEXPO vár minden, kiállítani, üzletet kötni szándékozó céget, ahogyan a mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok, innovációk iránt érdeklődő vásárlókat is.


(forrás: Hungexpo)

Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK