Elrajtolt az idei Agrovirtus - 2019. 09. 11.
Agrárhírek

Már lehet jelentkezni az egyetemistáknak szóló digitális agrártechnológia versenyre, az Agrovirtusra, mely idén agrár-vezetőképző akadémiával kiegészülve segíti a hallgatók készségfejlesztését.

A tavaly nagy sikert aratott Agrovirtus idén is várja az ambiciózus agrárszakos hallgatókat, akik szeretnének egy merőben újszerű megmérettetésben részt venni. Az AgroVIR Kft. kezdeményezésére – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával– ágazati összefogással megvalósuló versenyben a 3-4 fős hallgatói csapatok virtuális környezetben, egy valós gazdaság adataira támaszkodva hozhatnak meg különböző termeléstechnológiai és vezetői döntéseket.

A verseny idei újdonsága, hogy a legjobb 10 csapat bekerül a kétnapos Agrovirtus Akadémiára, ahol a hallgatók érdekes szakmai workshopok és előadások segítségével készülhetnek a döntőre, melyet november 20-án rendeznek. Az akadémia résztvevői a szakmai programokra épülő, neves intézmények vezetői által aláírt „digitális agrárgazdálkodási” oklevelet is szerezhetnek, mely nagy segítség lehet karrierjük építésében.

A 3-4 fős csapatok jelentkezését 2019. október 6-ig várják a szervezők. Az Agrovirtus legjobb csapata egymillió forint értékű fesztiválélményt nyer, melyet akár szakmai programra is beválthat.

További részletek itt és itt.

 

NAK

Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK