REL-pályázat: meghosszabbították a kérelembeadási határidőt - 2020. 01. 09.
Agrárhírek

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent a VP3-16.4.1-17 kódszámú, „Együttműködések támogatása REL és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért” című pályázati felhívás dokumentációja.

A felhívást az újonnan megjelent VP3-4.2.1-4.2.2-19 kódszámú, „A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsoló beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című pályázatnak megfelelően alakították át.

A felhívás 1.1. pontja leírja, hogy az „Együttműködések támogatása REL és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért” című felhívás keretében megalakult REL csoportok tagjai - egyedi tevékenységük fejlesztéséhez - az élelmiszerfeldolgozási és borászati beruházások tekintetében a VP3- 4.2.1-4.2.2-19 számú „A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című felhívás keretében részesülhetnek támogatásban.

A felhívás 3.3. fejezetében megjelenik, hogy nem támogathatóak az élelmiszeripari feldolgozó tevékenységhez kapcsolódó beruházási elemek, mivel a felhívás keretében megalakult REL-csoportok tagjai ilyen típusú beruházásainak támogatása „A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című felhívás keretéből lehetséges.

Az irányító hatóság még további három hónapig, 2020. március 31-ig meghosszabbította a támogatási kérelmek benyújtásának határidejére vonatkozó dátumot.

A pályázati felhívás dokumentációja ide kattintva elérhető.


NAK

Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK