Módosult az erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások című felhívás - 2018. 06. 20.
Agrárhírek

208. május 30-án a Szechenyi2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint módosult az „Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások” elnevezésű (VP5-8.6.1-17 azonosító jelű) felhívás. Az alábbiakban összefoglaljuk a módosítás tartalmi részleteit.

A felhívás 1.2. A rendelkezésre álló forrás fejezetében módosításra került a támogatás forrásának fókuszterületi megoszlása. A felhívás alapján nyújtható támogatás a módosítás értelmében már nem kapcsolódik az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) 6. vidékfejlesztési prioritásához kapcsolódó 6A. fókuszterületi célhoz (a diverzifikálásnak, kisvállalkozások alapításának és fejlesztésének, valamint a munkahelyteremtésnek a megkönnyítése). A rendelkezésre álló forrás összege nem változott.

A projekt területi korlátozása fejezetéből törlésre került a 6A fókuszterület, a felhívás 3.7.1. Indikátorok fejezetéből törlésre került a foglalkoztatás bővítéséhez köthető indikátor szám, valamint a felhívás mellékletei közül törlésre került a 9. számú melléklet (Településlista) és a 10. számú melléklet (Kizárólag külterülettel jogosult, tanyás térségek).

Az erdőtörvény végrehajtásáról szóló rendeletek változásával összhangban módosult a felhívás 3. számú melléklete (Jogszabályok gyűjteménye) továbbá a felhívás változásaival összhangban módosult a Támogatói okirat.

A módosításról szóló tájékoztatás itt elérhető.

 

NAK

 

 

Cikkajánló:

  Korszerű traktorok emissziója és kipufogógáz kezelő technikája 

  Lehetőség, vagy elkerülhetetlen az öntözés az időjárás változása mellett?

 

 

Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK