Új rendezvényes AMC-pályázatok akár 50%-os támogatással – már csak 2 hétig lehet pályázni! - 2018. 01. 18.
Agrárhírek

2018. január 31-ig összességében 85 millió forintos keretösszegből, 2 pályázati ablakban pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásra a hazai agráriumhoz kapcsolódó rendezvényeket szervező gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok. A pályázatok célja a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő programok támogatása.

70 millió forintos költségkeretből 1 millió és 5 millió forint közötti összeg nyerhető a belföldön megvalósuló helyi, regionális és országos rendezvények, fesztiválok, vásárok keretében hazai termelők, illetve termékeiknek népszerűsítését szolgáló tevékenységek támogatására.
15 millió forintos költségkeretből 500 ezer és 1 millió forint közötti összeg nyerhető a belföldön megvalósuló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvények, konferenciák támogatására, valamint könyvkiadásra.
A pályázati tevékenységre (nem a program/szolgáltatás megvalósításának teljes költségeire vonatkozóan) legfeljebb 50%-os utófinanszírozású támogatás igényelhető.
A pályázatok benyújtásának határideje egységesen: 2018. január 31. A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) adhatók le. További részletek az AMC honlapján, a http://palyazat.amc.hu/ felületen érhetőek el.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775-ös telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

Eseménynaptár
Apróhirdetés
Agrometeorológiai előrejelzés
2018. augusztus 17. - augusztus 23. közötti időszakra
RÉSZLETEK