2017. május 29-én, rendkívüli közgyűlés keretén belül született meg a stratégiai együttműködési és partneri megállapodás a Fejér Megyei Önkormányzat és a 105 éves múlttal rendelkező, szabadegyházi kukoricafeldolgozó, a Hungrana Kft. között. Az együttműködést a közgyűlési határozat meghozatalát követően sajtó jelenlétében írta alá Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana Kft. ügyvezető-vezérigazgatója a Megyeházán.

A Hungrana Kft. hazánk legnagyobb és Európa egyik legmeghatározóbb kukoricafeldolgozó vállalata Fejér Megyében, Szabadegyházán üzemel. A 105 éves vállalat a térség meghatározó és egyik legjelentősebb nagyvállalata, mely közvetlenül a megye 330 munkavállalójának, közvetetten közel tízszer ennyi embernek és családnak biztosít munkahelyet. A társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúra szerves részét képezi. A Hungrana évtizedek óta együttműködik a megyei civil, non-profit szereplőivel és a települési önkormányzatokkal. A legmagasabb szintű technológiákat és szabványokat honosították meg hazánkban, mely előnyökből a megyében gazdálkodók első kézből profitálhatnak.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat cégünkkel kötötte meg első stratégiai partneri megállapodását. Az Önkormányzattal karöltve a megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítását és a társadalmi kapcsolatok erősítését tűztük ki célul. Hiszem, hogy a most megkötött stratégiai partneri megállapodás által még többet tehetünk közvetlen környezetünkért, mely a Hungrana cégfilozófiájának egyik alapja. – mondta Reng Zoltán, a Hungrana Kft. ügyvezető-vezérigazgatója.