Rólunk

Az Őstermelő portál - a korábban nyomtatott formában is megjelent szakmai lappal egyetemben - évek óta igyekeszik szakmailag hiteles információkkal szolgálni az agrárium szereplői és minden érdeklődő számára, felhívva a figyelmet az aktuális változásokra, a környezettudatos gazdálkodásra, az innovációs eremdényekre valamint a szektor tagjai közötti kommunikáció és együttműködés lehetőségeire és fontosságára.

Az Őstermelő oldal működtetője a PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, mely szerteágazó, sokrétű szolgáltatásaival törekszik a gazdálkodó szervezetek számára személyre szabott szolgáltatást biztosítani. A hozzánk forduló vállalkozásoknak a szakmai tanácsadás mellett a forráshoz jutási lehetőségekről, köztük saját közvetítésű mikrohitel lehetőségekről, hazai és nemzetközi piaci információkról és partnerkeresési lehetőségekről is adunk tájékoztatást, ugyanakkor szakmai programokat hazai és külföldi kiállításokon való megjelenést, üzleti találkozókon való részvételt is biztosítunk számukra. Bízunk benne, hogy a megújult oldalunk hozzásegíti olvasóinkat a naprakész információk megismeréséhez, és Önt is az elégedett partnereink között köszönthetjük.

A szerkesztőség célja az Őstermelő - mezőgazdasági szakmai - portállal a pontos tájékoztatás, szakmailag hiteles forrásból. Az oldal szakmai cikkeit egy-egy téma elismert szakértői írják és a felmerülő kérdésekre is ők adnak választ folyamatosan. Az ettől eltérő írások esetében használjuk a források megjelölését, hogy a téma iránt érdeklődők további információkat kaphassanak, vagy akár közvetlenül vegyék fel a kapcsolatot az adott terület szakavatott képviselőjével. A honlapon a látogatók által létrehozott tartalmak esetében minden vonatkozó szabályozást figyelembe vesznek a szerkesztőség munkatársai. Oldalunkon kedvező hirdetési feltételekkel tehet közzé információkat, szakmai programokról, termékekről vagy szolgáltatásokról. 

Megújult oldalunkon igyekszünk az olvasói igényekhez igazított tartalommal hozzáférhetővé tenni az információkat, jogszabályi változásokat, tudományos kutatási eredményeket és minden olyan témát, mely érintheti az agrárvállalkozásokat.

Köszönjük, hogy minket választott, ha tetszik oldalunk, kérjük ajánlja ismerőseinek, üzletfeleinek barátainak. Várjuk ötleteit, javaslatait, kérdéseit. 

PRIMOM Alapítvány, az oldal üzemeltetője

 


Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK