Köszöntjük megújult honlapunkon - 2017. 12. 20.
Hírek

Örömmel köszöntjük Önt, kedves Látogató megújult honlapunkon, mely szándékaink szerint a 20 éves nyomtatott formában megjelent Őstermelő – Gazdálkodók lapja méltó utóda lesz. A kor kihívásainak megfelelően tértünk át a digitális megjelenésre, mely egyben jelent fontos változást a kiadónak, a honlap üzemeltetőjének a PRIMOM Alapítványnak és új lehetőségeket kínál az olvasóknak. Kihez szól az új oldal? Fiatal és idősebb gazdákhoz, egyéni- és társas agrárvállalkozásokhoz, mezőgazdasági gépek, termények, termékek gyártóihoz, forgalmazóihoz, leendő gazdálkodókhoz, állattenyésztőkhöz, növénytermesztőkhöz, egyszóval mindenkihez, aki az agrárium és az élelmiszeripar területén tevékenykedik.

Miért gondoljuk, hogy az oldalunkon szívesen elidőzik majd? Mert számtalan előfizetőnk értékelte a nyomtatott lap, az Őstermelő szakmai tartalmát, átfogó információit, tudásanyagát így ez számunkra a követendő példa, melyet folytatni kívánunk online megjelenésünkkel.

A frissen kialakított internetes oldalunkon megújult tartalommal és formában, de a korábbi szakmaiság mentén olvashatja a már jól megszokott híreket, információkat. Megtalálhatja böngészés közben kedvenc rovatait, és új funkcióként hamarosan akár saját hirdetését is megjelentetheti, miközben mi, a hagyományokat követve várjuk javaslatait, kérdéseit, hogy még inkább az Ön igényeihez igazítsuk szakmai tartalmainkat.  Ne feledje, nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb. Az oldalon a kiadó számos egyéb szolgáltatásaival is megismerkedhet hamarosan, legyen az tanácsadás, finanszírozási lehetőségek információforrása, vagy akár hazai és nemzetközi pályázatok figyelemmel kísérése vagy megírása. Emellett hazai és nemzetközi üzleti lehetőségeket, szakmai programokat is megtalál majd, és hírlevélben is kérhet információkat.

Az átállásnak legnagyobb előnye, hogy folyamatosan frissülő szakmai tartalomhoz juthatnak hozzá, és a kiegészítő szolgáltatások használatával pedig segíthetjük az Ön vállalkozása, gazdasága eredményesebb működését. Nemcsak itt talál meg minket, hiszen a facebook-on is a népszerű oldalak között vagyunk. Oldalunk továbbfejlesztéséhez az Ön ötletei is hozzájárulnak majd, és eredményes működésünknek nyertese az Olvasó lesz.

A szerkesztőség munkatársai

Eseménynaptár
Apróhirdetés
Agrometeorológiai előrejelzés
2018. június 26 - július 2. közötti időszakra
RÉSZLETEK