Hosszabb beadási határidő a REL-pályázatnál - 2020. 02. 28.
Agrárhírek

Az Együttműködések támogatása a REL és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért című, VP3-16.4.1-17 kódszámú pályázat benyújtási határideje 2020. március 31-re módosult.

A pályázati felhívás a benyújtási határidőn kívül a korábbiakhoz képest egyetlen vonatkozásban változott. Célok és támogatható tevékenységek körének vonatkozásában a felhívást összehangolták, az időközben megjelent és az e pályázati felhívás keretében támogatást kapott REL csoportok számára is nyitva levő, „A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című (VP3-4.2.1-4.2.2-19 azonosító számú) felhívással.

A kettős finanszírozás elkerülése érdekében e pályázat keretén belül az élelmiszer-feldolgozási és borászati beruházásokkal nem támogathatóak, mert azok „A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című (VP3-4.2.1-4.2.2-19 azonosító számú) felhívás keretén belül kaphatnak támogatást. A VP3-16.4.1-17-es és a VP3-4.2.1-4.2.2-19-es azonosító számú pályázatok egymástól függetlenül megpályázhatóak.

A pályázati felhívás egyéb tekintetben az eredeti kiíráshoz képest nem változott. A korábbi elvárások, követelmények, kizáró okok, és értékelési szempontok változatlanul érvényben vannak. A cikkben közölt információk csak tájékoztató jellegűek. A pályázati kiírás részletei itt érhetők el.


NAK

Agrometeorológiai előrejelzés
2018. január 4. - január 10. közötti időszakra
RÉSZLETEK