Generációváltás az agráriumban - 2018. 03. 07.
Agrárhírek

Folyamatosan kapnak értesítést a nyugdíjbiztosító szervtől az adategyeztetésre - a nyilvántartás szerinti biztosítási idő, járulékok fizetéséhez kapcsolódó adatok, jogosultsági időszakok vonatkozásában - az abban érintett személyek. Ezzel kapcsolatosan számos kérdés felmerülhet, különösen az ősermelők, családi gazdálkodók vonatkozásában. 

A PRIMOM Alapítvány együttműködve a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságával szakmai konzultációt szervez, 2018. március 21-én 9.30 órai kezdettel Nyíregyházán, az Inkubátorházban (Nyíregyháza, Váci M. u. 41.).

A szakmai előadáson Balogh Csaba a Nemzeti Adó és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának bevallási osztályvezetője ad tájékoztatást a nyugdíjazáshoz kapcsolódó kérdésekben. A konzultáción való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, szíveskedjen jelezni, 2018. március 19-ig. 

  REGISZTRÁCIÓ

Az aktuális adózási szabályokról a NAV által közzétaett  Mezőgazdasági őstermelő magánszemély adózásának alapvető szabályai 2018.  című dokumentumból tájékozódhat.(Forrás: 06. Információs füzet 2018. január 26. NAV)

 

 

Eseménynaptár
Apróhirdetés
Agrometeorológiai előrejelzés
2018. március 20 - 26. közötti időszakra
RÉSZLETEK